Látásvizsgálat főkép, Viza Optika

Látásvizsgálat

Látásellenőrzés és szemészeti vizsgálatok szalonunkban!

Szemvizsgálat

Üzletünkben lehetősége van a tökéletes szemüveg, illetve kontaktlencse meghatározásához elengedhetetlenül szükséges látásvizsgálat elvégzésére is, hosszas várakozás és sorban állás nélkül!

Szemészeti vizsgálónk a legmagasabb színvonalú és legmodernebb vizsgálati módszereket is lehetővé tevő diagnosztikai eszközökkel van felszerelve. Ezek segítségével folyamatosan képzett szakembereink személyre szabottan határozzák meg az Ön számára szükséges legpontosabb korrekció(k) mértékét.

A látásvizsgálat folyamán lehetőség van a legpontosabb dioptriás és cylinderes korrekció megállapításán túl a binokuláris látás vizsgálatára, illetve a rejtett kancsalság kiszűrésére is (un. Polatest)!

A kontaktlencsék illesztéséhez és kontrollálásához szükséges vizsgálatok elvégzéséhez nem csak a legmodernebb eszközök, de képzett kontaktológus is kedves vásárlóink rendelkezésére áll!

Szemvizsgálat 2, Viza OptikaÚgy érzi nem lát elég jól távolra/közelre, nem látja jól a monitort vagy a tv-t? Szeme fáradékony, rendszeresen fáj a feje? Szeretné tudni, hogy jó-e még a szemüvege? Szeretne szemüvege mellett kontaktlencsét is hordani?
Látogasson el üzletünkbe és legyen a vendégünk egy alapos és teljes körű látásvizsgálatra!

Látásvizsgálatra bejelentkezés:

Telefon: 30 / 630 4334

E-mail: vizaoptika@gmail.com

Szemészeti vizsgálónk kialakítása és felszereltsége megfelel a 60/2003. (X.20.) számú ESZCSM rendeletnek, az ÁNTSZ által ellenőrzött és engedélyezett!