Kontaktlencse főkép, Viza Optika

Kontaktlencse

Válassza a legmegbízhatóbb, legkényelmesebb lencsét!

KontaktlencsékÜzletünkben lehetősége van kipróbálni és megvásárolni a világ vezető gyártóinak elképesztően széles körű termékskálájának szinte minden termékét!
A legújabb fejlesztésű lágy kontaktlencsék mellett megtalálhatóak kínálatunkban a tórikus (cylinderes) és a multifokális kontaktlencsék is! A legmagasabb oxigén áteresztő képességű, legutolsó fejlesztésű kontaktlencsék mind csak arra várnak, hogy próbára tegye őket! Próbálja ki, hogy milyen egy szinte észrevétlenül kényelmes kontaktlencse! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

 

A színes kontaktlencséink segítségével könnyedén megváltoztathatja szeme színét, akár dioptriás kivitelben is!

Ha ennél is nagyobb változást szeretne, teljesen egyedi külsőt kaphat a „crazy” kontaktlencséink segítségével…és indulhat a buli!

Üzletünkben a kontaktlencse viseléséhez nélkülözhetetlen ápolószerek és kiegészítők széles választékából is vásárolhat!

Szemvizsgálat és konzultáció

Ha szeretne szemüvege mellett kontaktlencsét is viselni, keressen bennünket és egyeztessen időpontot kontaktlencse illesztő specialistánkkal egy teljes körű látásvizsgálatra és konzultációra!
Ne feledje, a nem megfelelő(en viselt) kontaktlencse akár visszafordíthatatlan gondokat okozhat, ezért azt javasoljuk, hogy csak szakértőktől vásároljon!